Članak Marketing Savjeti - Stvaranje znatiželja, ali ne dajte A Golden Goose

To stvarno dobiva biti u mogućnosti da razlog iza postavljanje entuzijazma. Osim ako ste marketing sljedeći iPhone, kao i sljedeću google dominaciju (i najbolje sreće sa kad god se nalazite), šanse su da nećete kupiti tisuće ili milijune ljudi koji premlaćuju put koji treba biti vaš obožavatelj na MySpaceu , Potrebno je vrijeme za korporacijski oglas da dobije neku vuču na YouTubeu. Uzgoj vašeg Twittera neće se dogoditi preko noći, osim ako ste Ashton Ashton kutcher. I Golden Goose Haus Swanskreno, mora li svijetu trebati još jedan Ashton?

Tako sada imam ove vrste malih dohodovnih tokova - sve lijepo otkucavaju, donoseći mi sve veći plijen svaki dan; potpuno na automatizaciji. Da - u potpunosti bez ikakvog posla u najmanjoj mjeri. Kako su se moji prihod značajno povećao - i nastavlja se povećavati - sve bez posla bilo kakvu vrstu, shvatio sam da je online svijet pravi Zlatni Guska u mogućnosti ga zaposliti. Može, i hoće, položiti zlatna jaja za vas svaki dan svog života.

Od prvog dana do danas, tretirala sam ta sredstva jer to nije moje za savjet. Dobivam tromjesečna izvješća koja pokazuju moju ravnotežu i interes (volim ovu točku!). Osim toga, ne radim ništa. Emocionalna nagrada i poticaj mojem samopoštovanju bila je nevjerojatna. Nemojte podcjenjivati ​​snagu osjećaja izvrsne. Gledanje nečega što gradite raste, osoba koja je korisno povjerenje da razmotri Zlatnu trgovinu gusaka riskira različita druga područja koja imate.

Dakle, moglo bi postojati nekoliko različitih načina definiranja ideala. Većina načina od jednostavnog prodaje, da zaradite najviše novca, da zaradite najviše novca više od manje vremena, ili Golden Goose Starterupac ili prospect koji bi uputili različite nove kupce, a rezanje vašeg vremena to radiš, konačni biće jedan od nekoliko najboljih, ali ipak, vaša definicija završava kao drugačija.

Ono što sam rekao gore nije jedina tehnika dolara za pojedinca. Mnogi čak nemaju ni vlastiti proizvod. No, ona je proglasila da će maksimalno zaraditi novac online, trebat ćete imati svoj proizvod u nekom trenutku. Ali čak iu modelima afilijacijskog marketinga, morat ćete promovirati proizvode povezane s afričkim tvrtkama kao što je to bilo vaš vlastiti problem. isto ograničenje uvjerenja.

Nemojte prestati. Vaš jedini posjet bit će kratak ako napustite. Jednostavan. Profesionalci poduzimaju zlatne guske tenisice svoje vrlo vlastite svakodnevne aktivnosti s osmijehom. Ne napuštaju jer je izazovna ili "poduzima prekomjernu inicijativu". Put . ne uspjeti ako gnjaviti. Stop. Dođete na odluku da se pridržavate režima pretraživanja za šest mjeseci ili 12 mjeseci nakon što izađeš i učinite to.

Mislim, idi, sve što moram učiniti je dobiti JEDNU, samo Pojedinac vjerovati kao ja - to želi šanse samo razviti pristojan život od kuće, kao i ja, za [mi smo] kao Flynn, tko god je pakao Flynn bio ili je bio. : O) Dakle, ovdje idem, prebaciti svoje dragocjene 25 smackers, i znate što ?! "Osjećam se dobro, kao što sam znao da bih" [yeah, moj čovjek James B je rekao da mi reći]. Dakle, DA, osjećam se savršeno. Osjećam se dobro u ovom programu, zaradili smo vrlo pravi i mudar financijski poziv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *